pátek 29. března 2013

Mormoni - Církev Ježíše Krista Svatých posledních dnů


Mormoni jsou sekta, která se skrývá pod hlavičkou křesťanství, pokud zkoumáme jejich učení s Biblí, zjistíme jak moc se tato "Církev Ježíše Krista Svatých posledních dnů" liší os učení samotného Božího Syna Ježíše Nazaretského.

Další sekta, která tvrdí, že jsou ta jediná pravá církev na zemi....


Kdo chce poznat Ježíše, stačí uvěřit, že je Boží Syn a že Ho Bůh Otec vzkřísil z mrtvých, pozvat Ježíše svými slovy (nahlas) do svého srdce, uvědomit si, že Ježíš umřel za naše provinění, které svoji krví z nás očistil a my se tak mohli stát  Božími dětmi, to vyznat a Ježíš vstoupí do našeho života, stane se naším Pánem, Bohem, Přítelem a Zachráncem.

Neexistuje cesta k Bohu, Ježíš se stane tou cestou, když Ho pozveme do svého života.

"Ježíš mu odpověděl: „Já jsem ta cesta, pravda i život. Nikdo nepřichází k Otci než skrze mne" Jan 14,6

"Co však praví? ‚Blízko tebe je slovo, v tvých ústech a ve tvém srdci‘; je to slovo víry, které zvěstujeme. Vyznáš-li svými ústy Ježíše jako Pána a uvěříš-li ve svém srdci, že ho Bůh vzkřísil z mrtvých, budeš spasen. Srdcem věříme k spravedlnosti a ústy vyznáváme k spasení, neboť Písmo praví: ‚Kdo v něho věří, nebude zahanben.‘ Není rozdílu mezi Židem a Řekem: Vždyť je jeden a týž Pán všech, štědrý ke všem, kdo ho vzývají, neboť‚každý, kdo vzývá jméno Páně (Ježíš), bude spasen" Římanům 10,8-13


2 komentáře:

  1. je to sice hodne stary prispevek, ale naprosto souhlasim

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to tak, Mormoni jsou sekta, je důležité to vědět.

      Vymazat

Prosíme o respektování názorů ostatních diskutujících a dodržování pravidel slušného chování.
(Upozorňuji: tento blog neprezentuje učení žádné křesťanské denominace, ale Boží Slovo.)