neděle 29. dubna 2012

Nejnovější Poselství z Medžugorje, 25. dubna 2012

  Zkoumejte každé zjevení na základě Písma, zda pochází od Boha

"Milovaní, nevěřte každému duchu, ale zkoumejte duchy, jsou-li od Boha: neboť do světa vyšlo mnoho falešných proroků."

1Jan 4,1 (KMS)

 

Nejnovější Poselství z Medžugorje, 25. dubna 2012 [O]

Marija during an apparition
Drahé děti! I dnes vás volám k modlitbě, a ať se vaše srdce, dítka, otevře k Bohu jako květ k teplu slunce. Já jsem s vámi a přimlouvám se za vás všechny. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.





Boží Slovo říká:
 
1) Já jsem s vámi

Ježíš řekl: "A hle, já jsem s vámi po všecky dny až do skonání tohoto věku.“ Matouš 28,20
jedině Bůh může být všudypřítomný, nikdo z lidí ani panna Marie to nedokáže.

2) a přimlouvám se za vás všechny. 

" Toto vám píšu, děti moje, abyste nehřešili. Aak zhřeší-li kdo, máme u Otce přímluvce, Ježíše Krista spravedlivého." 1Jan 2,1  
"Ale Přímluvce, Duch svatý, kterého pošle Otec ve jménu mém, ten vás naučí všemu a připomene vám všecko, co jsem vám řekl." Jan 14,26 
"Tak také Duch přichází na pomoc naší slabosti. Vždyť ani nevíme, jak a za co se modlit, ale sám Duch se za nás přimlouvá nevyslovitelným lkáním. Ten, který zkoumá srdce, ví, co je úmyslem Ducha; neboť Duch se přimlouvá za svaté podle Boží vůle." Římanům 8,26-27
 "Vždyť Kristus Ježíš, který zemřel a který byl vzkříšen, je na pravici Boží a přimlouvá se za nás" Římanům 8,34
" Ježíšovo kněžství však nepřechází na jiného, neboť on zůstává navěky. Proto přináší dokonalé spasení těm, kdo skrze něho přistupují k Bohu; je stále živ a přimlouvá se za ně." Židům 7,24-25 

 Toto zjevení není od Boha, samo se usvědčilo ze lži, 
proto mu nevěřte.     

4 komentáře:

  1. Tento článek je opět fakticky vedle - Panna Maria se začala zjevovat také až PO sepsání Bible. Proto z Bible nelze argumentovat proti zjevení PM. Patrně neznáte poslání těchto zjevení. Všechna mají v podstatě připomínací úkol. Lidé jsou hodně sklerotičtí. Vždyť jsme jen lidé. Deo gratias, že máme v Nebi Matku naší církve, která žila na zemi a zná náš život dokonale. Ave Maria!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. add) Tomáš Pavel22. května 2012 14:58

      Tento článek je opět fakticky vedle - Panna Maria se začala zjevovat také až PO sepsání Bible. Proto z Bible nelze argumentovat proti zjevení PM. Patrně neznáte poslání těchto zjevení. Všechna mají v podstatě připomínací úkol. Lidé jsou hodně sklerotičtí. Vždyť jsme jen lidé. Deo gratias, že máme v Nebi Matku naší církve, která žila na zemi a zná náš život dokonale. Ave Maria!
      -----------------------------------------------
      "Milovaní, nevěřte každému duchu, ale zkoumejte duchy, jsou-li od Boha: neboť do světa vyšlo mnoho falešných proroků." 1Jan 4,1 (KMS)

      Vidíte a já tvrdím, že jediný kdo má právo zjevovat pravdu Boží a připomínat nám, co máme dělat je Duch svatý, a ten nepopírá psané Boží Slovo.
      Jediný kdo zná dokonale život jak na zemi tak v nebi je jen Ježíš Kristus Boží Syn a ten jediný nás chápe a pomáhá nám.

      "Tak také Duch přichází na pomoc naší slabosti. Vždyť ani nevíme, jak a za co se modlit, ale sám Duch se za nás přimlouvá nevyslovitelným lkáním. Ten, který zkoumá srdce, ví, co je úmyslem Ducha; neboť Duch se přimlouvá za svaté podle Boží vůle. Víme, že všecko napomáhá k dobrému těm, kdo milují Boha, kdo jsou povoláni podle jeho rozhodnutí."
      Římanům 8,26-28

      A já říkám Ave JESUS ..... čím srdce přetéká tím ústa mluví

      Milost našeho Pána Ježíše Krista se všemi vámi. Amen. Sláva tomu, který má moc upevnit vás ve víře podle mého evangelia a podle zvěsti Ježíše Krista: v ní je odhaleno tajemství, které od věčných časů nebylo vysloveno, nyní je však zjeveno prorockými Písmy a z příkazu věčného Boha stalo se známým mezi všemi národy, aby je poslušně přijali vírou. Jedinému moudrému Bohu buď skrze Ježíše Krista sláva na věky věků. Amen.
      Ř 16,24-26

      Vymazat
  2. ".... čím srdce přetéká tím ústa mluví "
    V tomto s Vámi plně a beze zbytku souhlasím. Ve Vašem štvaní proti římkým katolikům to je vidět víc než jen jasně… Budiž Vám nadějí, že se svatý apoštol Pavel také obrátil od pronásledování křesťanů a stal se jedním z nich. Resp. měl v Božích očích velkou cenu, proto ho Bůh zastavil.

    OdpovědětVymazat
  3. add) Tomáš Pavel26. května 2012 10:16

    ".... čím srdce přetéká tím ústa mluví "
    V tomto s Vámi plně a beze zbytku souhlasím. Ve Vašem štvaní proti římkým katolikům to je vidět víc než jen jasně… Budiž Vám nadějí, že se svatý apoštol Pavel také obrátil od pronásledování křesťanů a stal se jedním z nich. Resp. měl v Božích očích velkou cenu, proto ho Bůh zastavil.
    --------------------------
    Přetéká láskou k Ježíši, proto mluvím o Ježíši a Jeho Slovu, že Boží Slovo berete osobně jako útok proti věrouce je Váš problém, kdyby jste se zaměřil na to o čem se zde píše, pochopil by jste, že jde o Boží prravdu zjevenou skrze Ježíše, že jde o samotného Ježíše v jemž jediném je spása a cesta k Bohu Otci.

    Vaše srdce nepřetéká láskou k Bohu, k Ježíši, proto nepoužíváte Boží Slovo ... nepronásleduji křesťany kteří následují Ježíše, ale farizee a zákoníky, kteří lpí více na tradici než ne vztahu s Bohem.

    "A tak jste svou tradicí zrušili slovo Boží. Pokrytci, dobře prorokoval o vás Izaiáš, když řekl:‚Lid tento ctí mě rty, ale srdce jejich je daleko ode mne; marně mě uctívají, neboť učí naukám, jež jsou jen příkazy lidskými.‘“ Matouš 15,6-9

    "5Farizeové a zákoníci se ho zeptali: „Proč se tvoji učedníci neřídí podle tradice otců a jedí znesvěcujícíma rukama?“ Řekl jim: „Dobře prorokoval Izaiáš o vás pokrytcích, jak je psáno: ‚Tento lid ctí mě rty, ale srdce jejich je daleko ode mne; marná je zbožnost, kterou mne ctí, učíce naukám, jež jsou jen příkazy lidskými.‘ Opustili jste přikázání Boží a držíte se lidské tradice.“ A ještě řekl: „Jak dovedně rušíte Boží přikázání, abyste zachovali svou tradici." Marek 7,5-9

    Bůh mne proto nabádá, "Hlásej slovo Boží, ať přijdeš vhod či nevhod, usvědčuj, domlouvej, napomínej v trpělivém vyučování. Neboť přijde doba, kdy lidé nesnesou zdravé učení, a podle svých choutek si seženou učitele, kteří by vyhověli jejich přáním. Odvrátí sluch od pravdy a přikloní se k bájím." 2.Timoteova 4,2-4

    OdpovědětVymazat

Prosíme o respektování názorů ostatních diskutujících a dodržování pravidel slušného chování.
(Upozorňuji: tento blog neprezentuje učení žádné křesťanské denominace, ale Boží Slovo.)